Inta un Jānis Brūni
Neparastie bērni: uzvedības traucējumi, smalkjūtība vai karma?
Pēdējā laikā daudz dzirdēts par bērniem ar uzvedības traucējumiem, nespēju noturēt uzmanību. Īpaši ar to saskaroties, kad bērns uzsākt bērnudārza vai skolas gaitas. Tad fiziskajā pasaulē sanāk apmeklēt gan standarta dakterus, gan ezotērikas pārstāvjus. Rezultāti nav vai arī ir īslaicīgi. Enerģētiski iztīrot gan sevi, gan dzīvesvietu, tāpat nekas nemainās.

Šajā gadījumā ir tāda pati pieeja kādu apskatījām iepriekšējā bloga ierakstā “Neparastie bērni: jaunā laikmeta bērnu dziļums un spēks”.

Ir jāpaskatās, kur pieaugušais vecāks no bērna mēģina izspiest ārā kādu “standartu”, kurā bērnam ir jāiekļaujas. Un bērns visticamāk iekšēji dumpojas pret to - izrādot un izreaģējot to šādā veidā.
Ir jāpaskatās, kur pieaugušais vecāks no bērna mēģina izspiest ārā kādu “standartu”, kurā bērnam ir jāiekļaujas. Un bērns visticamāk iekšēji dumpojas pret to - izrādot un izreaģējot to šādā veidā.
Tātad, ja ir iztīrīts astrāls (biolauks), tad ir interesanti, kas tur tika atklāts, tas ir viens.

Otrkārt - jāskatās vecāku programmas, kur ir jūsu bailes un jūsu principi iet pēc tā, kas ir pareizi. Jums ir jābūt ļoti apzinātiem, jāpamana, kur jūs liekat viņu iekšā kaut kādā kastē, kādam viņam ir jākļūst.

Un treškārt - iespējams, viņam neder tā vide, kurā viņš atrodas ar citiem bērniem. Piemēram, viņš ir empāts un patiesībā lasa citu bērnu un pieaugušo slēptās agresijas, un tādā veidā viņš pēc tam izreaģē, jo vienkārši viņš nemāk veselīgā veidā to visu notransformēt.

Tāpat svarīgi ir kādā skolā iet šāds jūtīgs bērns, ar kādiem bērniem vai pieaugušajiem pavada laiku, jāvēro, kas ir tas, ko bērns absorbē esot ārpus mājas. Kā mēs labi zinām, tad visbiežāk “standarta” skolas šajā jomā nav īpaši draudzīgas.

Ko darīt?
Ja jūs strādājat netradicionālā veidā, tad, pirmkārt, vajadzētu meklēt atbildes, ko viņa dvēsele vai gars runā par šo tēmu. Un tas nav viens, bet vismaz pieci seansi, lai iegūtu īstās atbildes. Ir jāatrod tāds ekstrasenss, kas var savienoties ar viņa apziņu un spēj nolasīt no viņa informāciju, ko viņa dvēseles daļas patiesībā domā un saka.
Un tā, iespējams, teiks: “Man ZB šī vide vai man ZB, ka izturas tā un šitā, ka no manis prasa to, kas es patiesībā neesmu! Es esmu ķirurgs, bet man liek mājas celt un būvēt. Es esmu smalks mikročipu inženieris un man ķieģeļus liek tēst! Un tā vide, kurā man jāatrodas, ir nenormāli rupja un agresīva, un dumja pat kaut kādā veidā!
Un tas šo mazo bērniņu vienkārši plēš pušu.
Otrs, kam jāpievērš uzmanība - karma, iepriekšējās dzīves, kas viņam nāk ārā uz atstrādi. Iespējams, ka atmiņas no iepriekšējām dzīvēm, kur viņš ir bijis agresors vai agresīvs.
Regresija arī būtu virziens, kurā paskatīties - kas ir iepriekšējās dzīvēs, kas tur nāk par programmām uz atstrādi, jo tas arī ir jāņem vērā.

Elpošanas pasniedzējus, tai skaitā, kas ir arī regresiologi, var apskatīties mūsu lapā: https://dzivesvirsotne.lv/elposanas-pasniedzeji

Tātad apkopojot iepriekš teikto - fokuss uz šī brīža enerģijas standartiem un to vidi, kurā viņš atrodas, ņemot vērā to, kādu dvēseles statusu un vibrāciju viņš nes, un - kāda ir viņa iepriekšējo dzīvju karma. Tas būs tas kopums, ar ko strādāt. Bet tieši, kurā virzienā skatīties, to varēs saprast tikai 1:1 sesijās.
Un, protams, vēl var paskatīties, cik koncentrēta (fokusā) un mierīga bija mamma grūtniecības laikā. Kāds un uz ko bija mammas fokuss - vai tas mētājās/bija stabils, vai fokuss bija ārpus sevis vai arī mamma mācēja noturēt uzmanību sevī?
Tas, ko jūs varat darīt tagad, ir sākt kopā, piemēram, intervāla elpošanu, lai trenētu bērna fokusu uz šeit un tagad - intervālā elpošana prakse mieram (pieejama treniņprogrammā “Miers”). Strādāt kopā ar kaut kādiem uzdevumiem, kā rotaļājoties un tajā pašā laikā tā būs ļoti mīļa interakcija ar bērnu. Un, ja redzat, ka bērns nevar noturēt fokusu, jāskatās, kā ir ar fokusu mammai, jo bērns ir mammas 10 reizes pastiprināta versija.
Ieteicams būtu parādīt bērnam, kā nonullēt savu nervu sistēmu ar ļoti vienkāršu, bet efektīvu praksi - ķermeņa enerģētiskais restarts | 7 minūšu vingrinājums (pieejams Mentorprgrammā) un trenēt fokusu un klātesamību (pieejams Mentorprogrammā).
Dzīves Virsotnes Mentorprogrammā ir pieejamas vairākas nodarbības, meditācijas un enerģijas elpošanas sesijas tieši par limitējošo programmu atpazīšanu un transformēšanu, arī par attiecību sakārtošanu ar vecākiem, šajās situācijās noderēs arī vebinārs Nevardarbīgā komunikācija (pieejams Mentorprogrammā), kas iedos izpratni un rīkus, kā komunicēt nevardarbīgā veidā.

Arī bezmaksas kurss treniņprogrammā “Miers” iedos Tev izpratni un zinātniski pierādītas tehnikas un instrumentus, kā pārvaldīt savas emocijas, atbrīvoties no bailēm, justies mierpilni un patīkami, neatkarīgi no ārējiem apstākļiem.
Uzzini vairāk šajā video:
Iedvesmā un spēkā,
Inta un Jānis Brūni