Jānis un Inta Brūni
Vīruss jeb jauns līmenis? Kā mūsu ķermenis reaģē uz enerģijas izmaiņām?
Pēdējā laikā arvien vairāk cilvēku izjūt dažādus, ar sliktu pašsajūtu saistītus simptomus, slimību priekšvēstnešus un jautā, par ko tas ir? Kas tas ir? Vai tā ir tīrīšanās? Vai tā ir pāreja jaunajā? Vai vienkāršs vīruss?

Veselības pasliktināšanās ne vienmēr ir saistīta ar jauniem vīrusiem. Tādus, gan labāk neprojicējiet savā realitātē.
Iespējams tā varētu būt cilvēka enerģētisko vibrāciju paaugstināšanās, kad no ķermeņa vienkārši spiež ārā visu nevajadzīgo un notiek tāda kā atjaunošanā (update), pāreja jaunā līmenī. To, kad mainās enerģijas, var izjust gan kā aukstumu, gan kā karstumu, jebkā - tad krata, tad svīst, tad gribas gulēt, tad vēl kaut kas notiek utt. Katram tā ir individuāla pāreja un katru cilvēku pārved individuāli tad, kad viņam ir visharmoniskākais laiks.
Jūnija sākumā (2024.gads) tikai palaists jauns šifts un tagad tam iziet cauri katrs savā veidā. Citiem jau jūnija sākumā bija visas lielās turbulences, citiem uz Jāņiem (uz Saulstāvjiem), citiem tas notiek tagad. Tāpēc vērojam sevi.

Tas nav pašsaprotami (nekas tāds, kam nepievērst uzmanību). Nē! Skatāmies iekšā - kas nāk ārā, par ko ir bail. Visas bailes tīram ārā un liekam, kā mēs gribētu un ļoti apzināti izejam šos procesus.

Katrā ziņā šādās reizēs nav ieteicams manifestēt, ka ir vīrusi un tāpēc tagad jāiet pie ārsta un jādzer antibiotikas. Šis ir pats sliktākais, kā cilvēks var sev nobloķēt to, kas viņam varētu atvērties. Bet, ja tomēr cilvēks jūt, ka tas ir kas nopietnāks - ir jāaiziet pārbaudīties pie ārsta.
Jums ar sevi jāstrādā tajā apziņas līmenī, kur jūs esat - kur jūs reāli ticat, ka tas ir tā, kā pasaule notiek. Piemēram, cilvēks, tiklīdz saslima (temperatūra uzkāpa līdz 39, klepo, šķauda) nodomā - nākamās trīs, četras dienas ir norakstītas! Bet tajā pašā vakarā apzina, kā viņš to uzradīja, kas viņam izreaģē caur šo. Piemēram, kaut kādas bailes vai dusmas, vai arī viņš ir nosodījis kādu cilvēku, un tas viņam tagad spēcīgi atnāk atpakaļ. Viņš to apzina, transformē un atlaiž. Naktī izsvīst un no rīta pamostas it kā vispār nekas nav bijis, pieceļas un iet tālāk. Tāpēc, ka viņš tic tam, ka tas ir iespējams!
Citam atkal - Es klausījos vienā seminārā, ka tā varot. Un tad visu nakti strādā ar sevi, bet nākamā dienā tāpat nekas nenotiek un viņš turpina ticēt - Nē, man tikai jāmeditē un jāskaita afirmācijas vai pantiņi, un man viss būs labi. Un pēc piecām dienām jau ir tik slikti, ka jāsauc ātrā palīdzība. Bet, tas visticamāk ir tāpēc, ka cilvēks nav tajā apziņas līmenī, lai noticētu tam, ka viņš kontrolē to, vai arī viņam ir jāapzina kaut kas vēl vairāk. Iespējams viņš vienkārši ir atdevis atbildību kādai praksei vai skolotājiem, vai kaut kādai metodei, jo domā, ka tā viņu izglābs, nevis viņš pats uzņemas atbildību par to, kas notiek viņā. Ka viņš pats izmaina savu fizioloģiju un kā iekšējais alķīmiķis aktivizē sevi.

Tur ir tā milzīgā atšķirība - ir jābūt tajā apziņas līmenī, kam jūs ticat, ka tas ir iespējams ar jums!

Tādēļ vispirms paskatāties, kādas emocijas pirms tam ienāca jūsos (pēdējās trīs dienas), kam jūs gājāt cauri. Un tas arī varētu izpausties tā, ka rodas sajūta, ka nāk virsū. Un tam, kurš atfutbolē (aizmet) ar domu - Nē, tas nav par mani!, tam aiziet projām. Mēs viņu saucam par vīrusu... jā, kaut kur viņš gaisā ir. Un tas, cik spēcīga ir cilvēka imūnsistēma un emocionālā noturība, tā to (“vīrusu”) var atfutbolēt.

Tad, kad bija Covid un cilvēki baidījās iet uz ielas, baidījās pietuvoties kādam 2 metru tuvumā - mēs izbraucām puspasauli, esot lidostās, autobusos, transfēros. Izbraucām visu, kad visā pasaulē šis vīruss bija visaugstākajā pīķi. Un nekas! Tas nav par vīrusu! Protams, jā, kovids ir slikts utt. Bet, ja jūs paskatāties, kādi ir ieguvumi no tā - 2 metri sava telpa, jauni atjauninājumi (update), var saprast, kādas mums ir programmas - cik daudz ir baiļu par savu dzīvību? Vai ir iekšējais spēks, vai tic savai imūnsistēmai? Vai vaino kādu?
Bet tajā pat laikā, ja Tu nejūties pietiekami labi - varbūt tas vispār nav saistīts ar slimību, bet Tev vienkārši vajag atpūsties? Un slimība ir tikai neveiksmīgs veids, kā formulēt savus nodomus. Es gribu atpūsties! - Nu, labi! Paguli ar 39 vai 37 temperatūru. Nu atpūties! Pievērsiet tam uzmanību!
Tādēļ vērojam emocijas, lēmumus, kas notikuši 3 dienas iepriekš. Angliski tos sauc par ascension symptoms. Un nelaidiet iekšā to vājumu un upura sajūtu, kas jums nāk virsū. Upuri laidiet projām.

Tādos gadījumos var palīdzēt enerģijas elpošana vai noelpot 4 ciklus - elpošana enerģizācijai. Vai arī, ja nāk informatīvs lauks (piemēram, sajūta, ka esi slims), tad cilvēks pasaka - šis nav mans, es viņu neņemu! un jūs vienkārši to spiežat ārā no sevis. Ar to savu spēku, kas jums ir iekšā, pat ja citiem notiek savādāk.

Jums ir jāapzinās, ka tās domas, ka ir vīruss, tas ir signāls, ka ir jāskatās - kura mana daļa krīt upurī, kura mana daļa grib, lai es saslimstu, kura mana daļa grib sevi pažēlot, un kura mana daļa negrib iet jaunajā? Un tad savienojieties ar to daļu un izspied to upuri ārā.
Dzīves Virsotnes Mentorprogrammā ir pieejamas vairāki nodarbības, meditācijas un enerģijas elpošanas sesijas tieši par upura lomas transformēšanu savā spēkā, kas iedos izpratni un rīkus, kā saprast un rīkoties situācijās, kad jūties noguris un nevesels.

Bezmaksas Treniņprogrammā “Miers” ir iespēja apgūt jaunā laikmeta superspēju - savu emociju un fiziskā ķermeņa pārvaldīšanu, izmantojot zinātniski pierādītas tehnikas, ar kurām mainīsies ne tikai Tava labklājība, enerģijas līmenis un attiecību kvalitāte, bet arī spēja adaptēties mainīgajā pasaules vidē.
Uzzini vairāk šajā video:
Lai harmoniski,
Inta un Jānis Brūni
Šis ieraksts ir paredzēts tikai informācijas un izglītības nolūkiem. Tas nav paredzēts, lai aizstātu medicīnas speciālista vai kvalificēta veselības aprūpes sniedzēja norādījumus, tai skaitā par fiziskām, garīgām un ar veselību saistītām problēmām un jautājumiem.
Dzīves Virsotne neiesaka nekādus konkrētus produktus, pakalpojumus, prakses, dzīvesveidu, uztura izmaiņas vai citas tēmas, kas tiek paustas šajā materiālā.