Jānis Brūns
Tavs pašvērtējums – atslēga uz pārticīgu un laimīgu dzīvi
Naudas pamatā ir mūsu pašvērtējums un pārliecība - es esmu vērtība un man pienākas. Tomēr, cik daudzi no mums ir audzināti ar šo pārliecību?

Bieži vien mēs pieņemam domāšanas veidu, kas balstīts uz minimālismu un pieticību, kas bija izplatīts Padomju Savienības laikā. Šajā vidē cilvēki tika mudināti dzīvot pieticīgi un ar kopīgu domu - "nabadzībā, bet laimīgi". Un neviens pat nejautāja - vai var savādāk?
Savukārt tie, kas centās izkļūt no šī apļa un meklēja citus ceļus, bieži vien tika nosodīti un kritizēti. Šāda domāšana veicināja nosodījumu pret tiem, kuri ir izcīnījuši sev labāku dzīvi, tos saucot par zagļiem vai negodīgiem cilvēkiem. Taču bieži vien šie cilvēki vienkārši nolēma meklēt citu ceļu, jo viņiem šis dzīvesveids vairs nerezonēja. Viņi sāka pētīt, kā var dzīvot savādāk, un, protams, saskārās ar sabiedrības nosodījumu.
Lai to mainītu Tev pirmām kārtām ir jāveicina iekšējā bērna dziedināšana - jāsakārto attiecības ar vecākiem, jo tētis simbolizē realizāciju un mamma simbolizē matēriju.
Ja Tavas attiecības ar vecākiem nav sakārtotas, tas var būtiski ietekmēt Tavu finansiālo plūsmu, nauda var nākt ar lielu grūtumu. Jo maziem bērniem liela nauda nepienākas.

Dzīves Virsotnes Pārticības un apzināto finanšu kurss var palīdzētu izprast šo saikni. Tas ir īpaši noderīgs tiem, kuri strādā algotu darbu, jo tas palīdz paplašināt domāšanu un skaidri apzināties savu vērtību.

Ja Tev šķiet, ka Tavā darbā trūkst izaugsmes un motivācijas, ir svarīgi ieklausīties savā intuīcijā. Vai ir kāda ideja, kas Tev atkārtoti nāk prātā? Vai draugi jau sen mudina Tevi sākt kaut ko savu? Varbūt ir laiks sekot šai idejai, nebaidoties no iespējamiem šķēršļiem. Jautājums ir – ko Tu patiesībā vēlies? Ja Tavs prāts un intuīcija ved Tevi noteiktā virzienā, varbūt ir vērts to izpētīt.
Lai patiesi sasniegtu to, ko vēlies, ir būtiski būt godīgam pašam pret sevi. Pajautā sev: "Ko es patiesībā gribu?". Kad Tu nonāc pie atbildes, kas nāk no sirds, Tavā dzīvē sāk parādīties enerģija un iespējas. Sinhronitātes un situācijas sakritīs tā, lai palīdzētu Tev iet uz priekšu.

Ja Tu saproti, ka Tevi piepilda tas, ko dari, bet strādāt noteiktā vidē vairs nav iespējams, vai tas ir pat toksiski, ir svarīgi lūgt norādes, kā šo situāciju atrisināt harmoniski. Pievērsies sev un esi godīgs par to, kāpēc vēl joprojām dari to, ko dari. Vai vērsties pie sava augstākā Es, savām augstākajām struktūrām un pajautā “Gars, lūdzu parādi man, kā šo situāciju atrisināt vislabākajā, harmoniskākajā veidā”. Vai arī, ja esi gatavs pārmaiņām, bet vēl neesi tās uzsācis – kas Tevi kavē?
Ieklausies zīmēs un norādēs, ko dzīve Tev sniedz. Bieži vien, kad esi atklāts un saskaņots ar savām patiesajām vēlmēm, notikumi sāk risināties pārsteidzošos veidos. Varbūt vadītājs piedāvā jaunu iespēju vai situācija negaidīti mainās Tavā labā.

Ja esi nonācis līdz izpratnei, ka esi tur, kur esi, tikai naudas dēļ un jūti nedrošību par savām spējām radīt kaut ko pašam, tad ir laiks strādāt pie šīm bailēm. Ticība sev ir pamats, un tā ir jāveido soli pa solim. Iespējams, ka vajadzēs strādāt pie radošuma un attapības attīstīšanas, lai pārvarētu šīs nedrošības.

Paplašināt apziņas stāvokli un izmantot enerģijas elpošanu var būt ļoti noderīgi. Tas palīdzēs Tev savienoties ar savu iekšējo spēku un radīt jaunas iespējas un atbildes. Kad Tu pārvari bailes un izmanto šos rīkus, risinājumi sāk parādīties no visneparedzamākajām vietām. Es personīgi esmu piedzīvojis, kā tas strādā – izvirzot nodomu un darbojoties pie tā katru dienu, atbildes nāk pašas no sevis.
Dzīves Virsotnes Mentorprogrammā ir pieejamas vairāki kursi, nodarbības, meditācijas un enerģijas elpošanas sesijas tieši par iekšējā bērna dziedināšanu, lai transformētu savas limitācijas spēkā, tāpat ir dažādi vebināri un meditācijas kā paplašināt savu apziņas stāvokli sev vēlamo risinājumu īstenošanai.

Un, protams - Transformācijas kurss, kas ir īpašs kurss, kurā tikai četru nedēļu laikā notiek intensīvs darbs limitējošo programmu atpazīšanu, iekšējā bērna dziedināšanu, pagātnes notikumu rīfreimošanu, veselīga pieaugušā kvalitāšu apgūšanu, ieviešanu dzīvē un beidzot ar sava iekšējā spēka atvēršanu, jaunas ralitātes radīšanu.
Uzzini vairāk šajā video:
Lai harmoniski,
Jānis Brūns