Jānis un Inta Brūni
No neveiksmīgas sadarbības līdz pašizziņai: atklājumi par mūsu iekšējiem blokiem
Nesen Mentorprogrammas Iedvesmas un integrācijas zvanā saņēmām interesantu jautājumu. Iespējams, ka arī Tu esi šādas situācijas piedzīvojis vairākkārtēji.

Ir projekts (darbs u.tml.) un sadarbības partneris neierodas norunātajā laikā, vairākkārt atliek iepriekš sarunāto darbu izpildi, pazūd, neatbild uz zvaniem... Rezultātā kavējas pasūtījuma izpilde un no tā izrietošās sekas…

Ja šādas situācijas notiek, tad vienmēr jāpaskatās ļoti godīgi pašam pret sevi - kāpēc es uzradu šo situāciju? Varbūt tādēļ, lai es varētu atpūsties un nedarīt tālāk? Tam visam apakšā ir kaut kāda doma, piemēram: Varbūt Tu nezini vai ir bail, kā būs tālāk? Ja tagad izdara, tad nezinu, kā būs pēc tam, jo tad kaut kas beidzas…

Un tas ir kā signāls, kas šajā brīdī liek saprast kaut ko vairāk par Tevi pašu, par Taviem procesiem.
Bieži vien piedzīvojot šādus notikumus, mums šādas personas mēdz likties nereālas jeb kā mēs mēdzam teikt Transformācijas kursā - kā hologrammas. Tas nozīmē, ka mums pretī nav īsts spēlētājs - tā nav dvēsele, bet projekcija, kura piespēlē Tev, lai Tu kaut ko saprastu, iemācītos.

Šādas situācijas ļoti māca samainīt fokusu no “mans process neiet uz priekšu citu dēļ” (upura pozīcija) uz - “Kā es to uzradīju? Kāpēc es negribu, lai iet tālāk? Vai tas ir vienīgais variants?“
Šie notikumi ir kā tāds klikšķis, kā modinātāja zvans apziņai - paņemt atpakaļ savu spēku, proti, lai Tu saprastu, ka Tu esi tas, kas spēlē to spēli, lai Tu pārņemtu vadības pulti un, lai Tu apzinātos - kā Tu gribi, lai notiek. Nevis, ka Tu esi atkarīgs..

Ir jāsajūt, ka “nākamā darbība ir atkarīga no manis, nevis no cita cilvēka!”

Tā ir sava iekšējā spēka savākšana sev. Un caur izpratni mainīt un skatīties, ko tagad potenciāli varētu darīt citā veidā. Runāt ar savu sirdi (uzdodiet sev iekšēji šos jautājumus) - ko patiesībā mana dvēsele grib? Vai viņa grib atpūsties? Kāpēc es uzlieku pauzi savam projektam? Un prasīt - “parādi man jaunus variantus, kā es varu bez tā x cilvēka turpināt darbu? Kā es varu palikt neatkarīgs?”
Tāpat šādās reizēs iesakām komunicēt ar savu eņģeļu (gidu) komandu. Lūdz, lai tā parāda jaunu programmu - “vai tiešām tas ir tikai viens variants, kā es varētu tikt tālāk?” Mūsu gidi vienmēr māca meklēt variantus - kā tālāk, vai var savādāk, jo mums ir vienlaicīgi pieejamas visas iespējamās realitātes, kur konkrētā situācija var attīstīties dažādos scenārijos. Viss ir atkarīgs no mūsu pārliecībām un uzskatiem, jo mēs paši izvēlamies, kurās durvīs ieiet - kurā no realitātēm un kurā no situācijām.
Vēl par ko būtu jāpadomā - kāds bija nodoms, uzsākot sadarbību ar šo cilvēku? Kā Tu izvēlējies šo cilvēku? Kāpēc Tu atradi to cilvēku, kā viņš atnāca pie Tevis? Kāds bija Tavs pieprasījums, funktieris apakšā? Un tur tā ļoti godīgi pret sevi jāpaskatās.

Manā pieredzē ir bijušas vairākas reizes, kad izvēlējos lētāko variantu un, pēc tam samaksāju par to divreiz. Jāsaprot arī, vai apakšā nebija trūkuma domāšana [ar šo strādājam Transformācijas kursā un 12.dienu pārticības apziņas intensīvā].

Varbūt apakšā bija programma - ietaupīšu, jo patiesībā nemaz negribu tam otram līdz galam samaksāt un gribu vairāk paturēt sev, tāpēc atradu lētāku variantu.

Bet patiesībā Tu zināji, ka Tev vajag, lai ir droši, kvalitatīvi un paredzami. Jo, ja Tu gribi nopietnus cilvēkus, kuriem var uzticēties, tad tie arī maksā un Tev ir jābūt ok ar to. Tāpēc, ka Tu zini, ka Tev maksā [iedod] Dievs, nevis kāds cits. Nauda atnāk Tev, tāpēc, ka Tu to izvēlies un Tu to gribi.

Kā rīkoties šajā situācijā?

Vispirms ir nepieciešams dabūt neitralitāti, nonullēties, atlaist radīto situāciju, kas ir uzradīta: “Es pilnībā atlaižu šo situāciju, kas ir uzrādīta. Es sapratu! Gribēju lētāk, bet patiesībā man ir jāiet nākamajā līmenī, lai nopelnītu lielāku naudu!”

Jo, lai aizietu nākamajā līmenī, Tev ir jābūt gatavam arī tērē vairāk - tas ir normāli! “Es nebaidos turpmāk arī ieguldīt vairāk! Es izvēlos paredzamību un lielāku garantiju, un man ir ok, ka es samaksāju vairāk! Man nav bail maksāt vairāk, jo es zinu, ka man atnāks vietā vairāk [ja ir tāda programma]!
Es nosaku savus projektus, nevis citi cilvēki nosaka tos. Viņi notiek tikai tāpēc, ka es vēlos, lai viņi notiktu, un es piesaistu sev apkārt aktierus!”

Un šie aktieri ir uzrādīti tikai viena iemesla dēļ, lai Tu kaut ko mācītos par sevi - ka Tu esi lielākā spēkā, ka Tu kontrolē situāciju, ka Tu esi pārvaldnieks savai dzīvei un ka Tev pienākas labas, kvalitatīvas lietas un, ka Tev pienākas arī sadarboties ar kvalitatīviem, atbildīgiem cilvēkiem
Es esmu vērtība un man pienākas labākais. Es sapratu, paldies. Es lūdzu piedošanu sev par to, ka es uzskatīju, ka es esmu maziņš, nespējīgs, nespēcīgs un, ka man likās, ka citi cilvēki un pasaule nosaka to, cik es būšu veiksmīgs.

Nē, es ņemu savu spēku atpakaļ sevī! Es nosaku to, cik es būšu veiksmīgs! Es nosaku to, cik es pelnīšu. Es nosaku to, kā mēs šos projektus īstenojam. Tāpēc, ka es esmu savas dzīves radītājs, veidotājs, realizētājs un visi pārējie man piespēlēs, tāpēc, ka es gribu realizēt šo spēli.”

Un šo visu saki ar savu spēku un caur savu sirds centru (sirsnību). Vēršoties pie sava Augstākā es.

Un tad vēro, kas notiek, kas mainās, jo ir jābūt izmaiņām. Un seko līdz, vai paralēli nenāk arī ārā kādas limitējošās programmas - tad ar tām ir jāstrādā un transformē.
Dzīves Virsotnes Mentorprogrammā ir pieejamas vairāki kursi, nodarbības, meditācijas un enerģijas elpošanas sesijas tieši par upura lomas transformēšanu savā spēkā, kas iedos izpratni un rīkus, kā saprast un rīkoties situācijās, kad jūties iesprūdis, izmisis, neredzi risinājumu.

Un, protams - Transformācijas kurss, kas ir īpašs kurss, kurā tikai četru nedēļu laikā notiek intensīvs darbs limitējošo programmu atpazīšanu, iekšējā bērna dziedināšanu, pagātnes notikumu rīfreimošanu, veselīga pieaugušā kvalitāšu apgūšanu, ieviešanu dzīvē un beidzot ar sava iekšējā spēka atvēršanu, jaunas ralitātes radīšanu.
Uzzini vairāk šajā video:
Lai harmoniski,
Inta un Jānis Brūni