Inta Brūna
Naudas enerģija attiecībās
Vai naudas enerģija tiek dota uz ģimeni, uz pāri? Piemēram, sieva strādā darbu, kas patīk un iedvesmo, bet alga nav tik liela. Savukārt vīram veicas biznesā un naudas enerģija plūst arvien vairāk. Sanāk vidējais aritmētiskais labs. Kā saprast, ka viss ir labi vai tomēr sievai būtu jāmeklē iespējas vairāk nopelnīt?

Jaunais un ideālais modelis būtu tā, ka sievietei vispār nevajadzētu domāt, kur nopelnīt. Sievietes galvenais uzdevums ir būt laimīgai, parūpēties par to, lai viņa izveido sev tādu dzīvi, lai viņa jūstos laimīga.

Es vienu dienu uzdevu Jānim (vīram) jautājumu - vai Tev ir tā, ka tad, kad es vairāk pelnu, tad tev ir lielāka cieņas sajūta pret mani. Un Jānis atbildēja: man galvenais, lai Tu esi laimīga, man vienalga.
Principā mēs, sievietes, caur savu psihisko spēku, varam ielikt to, ka tā ir norma un man pie tā vajadzēja īpaši strādāt, jo manā ģimenē mamma arī bija tā, kas visu darīja - nodrošināja mūs, bērnus un tā tālāk. Un es kaut kādā brīdī iedomājos - jā, bet es taču arī tā varētu. Mēs taču liekam lielākus mērķus, finansiālos un tā tālāk. Bet tajā pat laikā es apzinos, ka man būs vairāk jāpelna un vairāk jāstrādā. Un es jūtu, kā tad mainās dinamika ģimenē. Man ir izdevīgāk darīt to tik daudz, cik man tas sagādā prieku, cik man ir izaugsme, ka es esmu laimīga ar to. Un pie kam, ja man ir lielas vēlmes, tās nāk caur manu vīrieti un viņam nauda griežas vēl vairāk.
Tas nozīmē, ka es nejūtos atkarīga no tā, ka vīrietim ir nauda un man nav. Strādājiet ar to un saprotat, ka sievietei ir kā platforma. Ja viņai vajadzēs vēl, viņa ar savām psihiskajām spējām uzradīs tādu realitāti, kur nauda uz viņas vēlmēm atnāks caur vīrieti. Un, ja vīrietis tiešām mīl sievieti, tad viņš tai dos. Jo, ja sieviete mīl pati sevi, viņa rada mīlestības lauku. Un vīrietim vienkārši viss tas liekas loģiski.

Jāņa atbilde toreiz mani fascinēja ar to, ka es sapratu - man nav jācenšas vairāk pelnīt, lai es gūtu atzinību. Un šī ir viena no programmām, kādēļ sievietes bieži vien labi pelna - lai viņas justos novērtētas. Lai pierādītu savu esību. Tā ir kompensatorika un tas vienmēr būs ārdoši.

Tāpēc iekšā jābūt tai pārliecībai, ka, ja jūs strādāsiet mazāk, jūs būsiet laimīgākas un ģimenē griezīsies lielāka nauda, tā laimes platforma būs stabilāka, no kuras jūs varat būvēt realitāti harmoniskāku. Nevis būt izdegušiem, kad ir daudz naudas, bet nevar to baudīt, jo ir izdegšana. Labāk ir paņemt mazāk, bet tā, ka jums ir tā harmonijas un laimes sajūta, ka viss ir līdzsvarā. Un tad no turienes pamazām lieciet klāt nākamo līmeni un nākamo līmeni.
Bet atrodiet to līmeni, kur jums abiem diviem ir harmoniski, ka jums ir baigi labi, ka neesat pārstrādājušies, izdeguši, ir laiks sev, ir laiks otram, ir laiks bērniem. Ir laba veselība. Ir laiks parūpēties par ķermeni. Labāk sāciet no turienes.
Protams, vienā brīdī var likties - kā es to izdarīšu, man jau ir trīs kredīti, es jau tā vergoju. Šajā gadījumā, tas ir jūsu ceļš un ir nepieciešams izdomāt, kā jūs varat atgriezties līdzsvarā. Pat, ja tas nozīmē no kaut kā atteikties - tas vienmēr ego nepatiks. Jāskatās ilgtermiņā - kāda būs jūsu dzīves kvalitāte, ja jūs šodien neko nemainīsiet, paliekot tajā, kad abi divi izdeguši, nelaimīgi.. Kādi izskatās nākamie 50 gadi?

Vai varbūt pat paņemam gadu, divus atpakaļ, nostopējam sevi uz platformas, kur mēs spējām dzīvot harmoniski un ejam no turienes, tad vēlreiz sākt it kā no jauna. Un vienmēr ir sev jāuzprasa- priekš kam es dzīvoju, kāpēc es to daru?

Svarīgi ir arī tas, ka arī vīrietis ir tēmā - viņš saprot, ka sievietei nav jākonkurē ar viņu. Ja sieviete jūt, ka viņai ir jāpierāda sava eksistence, viņa arī piesaistīs tādu vīrieti, kurš gribēs, lai viņa to pierādītu. Šādam vīrietim arī liksies interesanti, ka sieviete močī, ka viņa ir tāda riktīgi laba sieviete, ja gadījumā kas, tad varēs parūpēties par mani.
Radiet savu vidi, runājiet ar partneri, lai nav tā, ka jūs skrienat pakaļ kaut kam, kas pat īsti nav jūsu.
Strādājiet kopā pie savas laimes sajūtas attiecībās, veidojiet tās apzinātas un harmoniskas, radiet realitāti, kur jums viss notiek visās dzīves jomās!
Dzīves Virsotnē ir pieejams īpašs kurss, kuru izveidojām kopā ar vīru Jāni Brūnu - Mīlošas attiecības. Šajā kursā pieskaramies arī šai un daudzām citām tēmām par attiecībām starp vīrieti un sievieti.

Un protams - Dzīves Virsotnes Mentorprogramma - tajā atradīsiet dažādas meistarklases, vebinārus, enerģijas elpošanas sesijas un meditāciju prakses limitāciju programmu transformācijai, emocionālā līdzsvara iegūšanai, enerģijas palielināšanai utt.
Uzzini vairāk šajā video (Tēma tiek apskatīta sākot ar 11:20 minūti):
Sirsnībā,
Inta Brūna