Jānis Brūns
Iekšējā bērna dziedināšana
Vai enerģijas elpošanas sesijas laikā iekšējais bērns ir dziedināts un tīrs, vari sajust tad, kad Tu savienojies ar iekšējo bērnu un Tev vairs nav nepatīkamas sajūtas - nav žēlums (kas pārsvarā cilvēkiem ir), nav vairs šīs negatīvās emocijas, nav baiļu, nav nedrošības, vientulības sajūta, dusmas, aizvainojums. Respektīvi - nav vainas vai mazvērtības sajūta.

Tu jūties vesels. Angliski teiktu, "complete" - holistisks, vesels, vienumā. Un tā ir tikai viena daļa no šī procesa. Piemēram, manā gadījumā, savienojoties ar iekšējo bērnu (enerģijas elpošanas sesijas laikā), es izjūtu mīlestību. Es izjūtu piepildījumu. Es izjūtu ļoti lielu iedvesmu, redzot to mazo bērnu - viņš savā pasaulītē kaut ko tur ņemas un burtiski ir kā tāds brīnums. Es viņu apbrīnoju.

Tas ir rezultāts ilgstošam dziednieciskajam darbam pašam ar sevi, kur eventuāli jūs iztīriet savu emocionālo ķermeni.

Un otrs, kas ir svarīgi – norīfreimot bildi. Emociju mainīt - tas ir viens, bet jānomaina ir arī bilde. To var izdarīt izmantojot dažādas NLP tehnikas, piemēram, nomainīt bildi Tavā prātā. Jo atceries - tā konkrētā atmiņa eksistē tikai Tavā prātā. Reāli tas notikums vairāk neeksistē. Tas ir tikai Tavs subjektīvais process, kam Tu ej cauri.
Ja Tev ir emocijas, tad tās ir tikai Tavas subjektīvās. Ja Tev ir palikusi kaut kāda attieksme, tas tā ir Tava subjektīvā attieksme par to. Tas dzīvo tikai Tavā prātā un tikai Tu vienīgais vari izmainīt to. Tāpēc transformācija jāveic ir ne tikai emocijās, bet arī mentālajā līmenī un izpratnes līmenī.

Un vēl kritērijs būs tas, ka Tavā dzīvē mainās Tava uzvedība. Tu pārstāj uzvesties, balstoties uz traumu vai pārliecību, kas ir gūta kādā notikumā. Piemēram, pārstāj izpatikt citiem, pārstāj baidīties par lietām - jebkādām, pārstāj dusmoties uz cilvēkiem, pārstāj sēdēt kaut kādā aizvainojumā. Pārstāj vainot citus cilvēkus, ka viņiem kaut kas nesanāk vai pārstāj justies vainīgs par kaut ko, pārstāj stāvēt maliņā un neko vispār nedarīt, bet aktīvi ej un dari.
Tāpēc ir svarīgi apzināties, ka dziedināts ir arī tad, kad cilvēks dzīvē iet un realizējas tā, kā viņš vēlas realizēties un viņš vairs neizjūt šīs traumas sekas un tās neizpaužas tālāk dzīvē.

Tas ir darbs, kas aizņem laiku. Tas aizņem tik, cik tas aizņem, atkarībā no tā, cik ātri cilvēks ir gatavs mainīties, cik ātri cilvēks ir gatavs atlaist. Protams, arī kādā apmērā ir šī trauma notikusi, jo ir dažādi notikumi, kas atstāj dažādas sekas, dažādus iespaidus uz dažādiem cilvēkiem, tāpēc katram tas ir ļoti individuāli.

Bet kopumā - tā ir iekšēja spēka sajūta, pašpalīdzības sajūta, enerģijas sajūta.

Enerģijas elpošanas sesijas laikā mēs ejam iekšā konkrētajā notikumā, un mēs viņu varam izelpot cauri. Izmantojot dažādas tehnikas - mēs izmantojam elpošanu kā veidu, lai emocijas izstrādātu, un papildus izmantojam dažādas rīfreiminga tehnikas, lai šo pašu notikumu transformētu.
  • Uzsvars ir arī uz ieradumu maiņu ikdienā - fiziskajā dzīvē. Tas ir nenormāli svarīgi! Maini savu uzvedību. Savā darbā, savās mājās, kopā ar draugiem, un tas kopumā iedod nenormālu paātrinājumu Tavai izaugsmei.

  • Tāpat vislabākais veids, kā dziedināt iekšējo bērnu, ir uzvesties kā veselīgam pieaugušajam. Tas visvairāk, visātrāk dziedinās traumēto iekšējo bērnu.
Dzīves Virsotnes Mentorprogrammā ir pieejamas vairāki nodarbības, meditācijas un enerģijas elpošanas sesijas tieši par iekšējā bērna dziedināšanu un arī par attiecību sakārtošanu ar vecākiem.

Un, protams - Transformācijas kurss I līmenis, kurā vesela nedēļa veltīta šai tēmai, sākot no iekšējā bērna dziedināšanas, pagātnes notikumu rīfreimošanas, veselīga pieaugušā kvalitāšu apgūšanu, ieviešanu dzīvē un beidzot ar sava iekšējā spēka atvēršanu.
Uzzini vairāk šajā video:
Iedvesmā un spēkā,
Jānis Brūns